Logitech G thotë se kjo aplikacion do të përmirësojë audionin e lojrave nëse bëni një fotografi të veshit tuaj

Logitech G po fillon mbështetjen për një aplikacion të ri. Ai  ju lejon të rregulloni zërin tuaj të lojërave për zhytje më të mirë. Aplikacioni është menduar të ju lejojë të dëgjoni tinguj të lojës. Tingujt  si beteja në shkallë të gjerë, gjurmët aty pranë, ose tinguj garash në një rrugë garash më qartë.

Aplikacioni i ri quhet Immerse dhe është bërë nga Embody.  Një kompani audio hapësinore, në partneritet me Logitech G. Embody thotë në webfaqen e saj që Immerse ishte krijuar për të lejuar që lojtarët e PC-së “të dëgjojnë audio lojën ndërsa dëgjoni tinguj në botën reale”, dhe bëjnë që tingujt të duken më afër ose larg larg teje.

Një  app që ju lejon ju të dëgjoni “audion e lojës” njëlloj si dëgjoni zhurmat në  të vërtet.

Aplikacioni Immerse përdor AI për të krijuar një profil të personalizuar të tingullit për secilin përdorues. Kur regjistroheni në aplikacion, Immerse kërkon që ju të skanoni një kod QR. Më pas të bëni një fotografi të veshit tuaj të djathtë duke përdorur smartphone tuaj. UA e Imerse më pas përdor algoritme për të analizuar të gjitha pjesët e veshit tuaj për të parashikuar sesi veshët tuaj marrin tinguj.

Aplikacioni Immerse është një shërbim i pajtimit me pagesë.  Me abonimet që fillojnë me 3 dollarë në muaj përveç një periudhe provë falas që zgjat dy javë. Kam luajtur pak nga xhiroja e Resident Evil 2 duke përdorur kufjet e mia Logitech G433 me modalitetin “Mbylle Combat” të aplikacionit.  Kjo më lejoi të dëgjoja më saktë se ku ishin armiqtë dhe të merrja përsipër rënkimet e të padrejëve. Pastaj provova Final Fantasy XV Edition me një fushë të zgjeruar të tingullit. Duke lejuar që të dëgjoja tinguj më të vegjël nga një distancë më e largët, siç janë armiqtë që ecin në mjedis.

Aplikacioni Immerse mbështet më shumë se një duzinë kufje të Logitech G. 

Aplikacioni Immerse mbështet më shumë se një duzinë kufje të Logitech G. Duke përfshirë edhe kufjet e lojërave G Pro X dhe Pro si dhe logitech G533, të cilat kemi vërejtur se ishte një “kufje e ëndrrave të gamerëve të PC” gjatë mbulimit tonë CES 2017.

Përveç Logitech, Immerse gjithashtu ofron mbështetje për kufjet e bëra nga Beyerdynamic. Pra, ekziston mundësia që Embody të bashkohet me kompani të tjera kufjesh për të siguruar më shumë aksesueshmëri në audio-in e tij të personalizuar në lojë në të ardhmen.

Postime te ngjashme