AI inteligjenca artificiale

Pse “inteligjenca e shtuar “ është mënyra më e mirë për të përshkruar AI

Ka shumë fjalë për inteligjencën artificiale, dhe për të qenë i sinqertë, shumica e saj janë të lezetshme. Në fakt, një pjesë e frikshme e ekosistemit fillestar të AI është se nuk ka asnjë bord rregullues. Që në të vërtetë po shkel gomat e ndërmarrjeve të ndryshme për të verifikuar se teknologjia e tyre është AI.

Për të shtuar fyerjen ndaj dëmtimit. Termi inteligjencë artificiale është një etiketë mashtruese. Për metodat që mësohen pas AI – të mësuarit të makinerisë. Mësimit të thellë dhe përpunimit të gjuhës natyrore. Në gjendjen e tyre aktuale, këto teknologji janë shumë më të mira për të ndihmuar profesionistët të përmirësojnë performancën e tyre. Sesa ato qe janë të pajisura për të përsëritur inteligjencën njerëzore me një entitet artificial.

 

Shprehja e inteligjencës artificiale

Shprehja e inteligjencës artificiale është një tabelë e gabuar që nuk na çon aty ku duhet të shkojmë. Veçanërisht kur aplikohet në sektorë shumë njerëzorë, si shitjet dhe mbështetja e klientit. Artificiale nënkupton që të dhënat shkencëtarët dhe kompanitë që përdorin këto teknologji po i zëvendësojnë njerëzit me makina. Ky është një supozim i pasaktë. Dijetarët dhe ekspertët e industrisë bien dakord që inteligjenca artificiale në nivel njerëzor ka vite larg. Një studim i fundit i publikuar në MIT Technology Review vlerëson edhe 15 vjet të tjera derisa AI mund të imitojë një shitës me pakicë, dhe 120 vjet deri në automatizimin e punës njerëzore.

Një mënyrë më e mirë për të menduar inteligjencën artificiale

Një mënyrë më e mirë për të menduar inteligjencën artificiale, është në mënyrën se si lipset të rritet inteligjenca njerëzore. Një shembull është përdorimi i AI për të përmirësuar performancën e agjentit chat. Eshtë aplikimi më i mirë i teknologjisë tani. Në zbatimin e tij aktual, AI është i aftë për dy gjëra: automatizimi i detyrave të përsëritura duke parashikuar rezultatet në të dhëna që janë etiketuar nga qeniet njerëzore. Dhe të përmirësojë vendimmarrjen njerëzore duke ushqyer probleme tek algoritmet e zhvilluara nga njerëzit.

Zgjidhjet tona të trajnimit të agjentëve të bisedave të drejtpërdrejta ndihmojnë njerëzit. Që qëndrojnë pas shitjeve të suksesshme dhe ndërveprimeve të mbështetjes së klientit. Të performojnë më mirë në punët e tyre. Ne e bëjmë këtë duke përdorur rezultate parashikuese bazuar në të dhëna unike dhe klientët. Inteligjenca jonë e shtuar ndihmon trajnerët e bisedave të zhvillojnë strategji trainimi të paanshme. Efektive për të fuqizuar performancën e agjentëve të bisedave të drejtpërdrejta dhe për të arritur përfitime të rëndësishme operacionale.

Inteligjenca emocionale e njerëzve është ajo që shtyn shitjet. EQ është një kompetencë njerëzore që është e vështirë të mësosh makina sepse përfshin intuitë, empati dhe gjykim moral. Këto tipare përbëjnë aspektet cilësore të bashkëveprimit njerëzor, të cilat janë të vështira për t’u matur dhe për të tërhequr njohuri nga përdorimi i të dhënave.

Duke testuar variablat e bisedës nëpër qindra dimensione, ne jemi në gjendje ta kthejmë inxhinierinë e një bisede për t’u dhënë rekomandime EQ agjentëve njerëzorë që mund t’i kryejnë ato. Kur aplikohet për biseda në biseda të drejtpërdrejta, inteligjenca e shtuar përmirëson performancën dhe lumturinë e agjentit të bisedës live duke optimizuar detyrën në fjalë.

Inteligjenca artificiale – dhe chatbots – nuk mund t’i bindin njerëzit që janë njerëz në bisedë e sipër.

Kjo do të tregojë se automatizimi i ndërveprimeve me klientët përmes teknologjive të adoleshentëve si chatbots nuk do të konvertojë vizitorët në sit, e lëre më të rrisë mbajtjen e klientëve. Ekziston një sjellje optimale për secilin aspekt të një marke në komunikimin e klientit, dhe ajo ndryshon rast pas rasti. Në fund të fundit nuk lejon që një chatbot të jetë ambasadori i markës suaj. Pse? Për shkak se ata nuk janë në gjendje të shesin në mënyrë efektive, ata nuk pasqyrojnë identitetin e markës dhe nuk janë të personalizuar për t’u përshtatur me përdoruesit.

Postime te ngjashme