Google Meet Zoom

Rivali i bisedës me zoom video Google Meet lëshon versionin falas

Google thotë se tani ka përfunduar pjesëmarrjen në versionin falas të mjetit të tij videokonferencë. Më parë i disponueshëm vetëm për klientët e ndërmarrjeve të tij G Suite.  Masa për ta bërë Google Meet më të disponueshëm është një përpjekje e kompanisë.

Për të përfituar nga bumi i fundit në videokonferencat e sjella nga shpërthimi i koronavirusit. Me pandeminë që shkakton përçarje të pashprehur në të gjithë botën. Takimet video me të vërtetë u ndërprenë, me punëtorët, si dhe miqtë dhe familjen. Duke përdorur teknologjinë për t’u lidhur me njëri-tjetrin nga komoditeti i shtëpive të tyre.

Thirrjet në versionin falas të Google Meet

Thirrjet në versionin falas të Google Meet ju lejojnë të bisedoni për aq kohë sa ju pëlqen. Megjithëse pas 30 shtatorit do të kufizoheni në 60 minuta në seancë përveç nëse do të azhurnoni.

Ndërsa shërbimi rival, Zoom ka qenë duke marrë pjesën më të madhe të publicitetit. Jo gjithmonë për arsyet e duhura. Ka në fakt një mori platformash konkurruese videokonferencash atje. Sidoqoftë, konfigurimi i madh dhe njohja e fortë e Google e ka lejuar atë që shpejt të përshtatet.

Takohet për një audiencë më të gjerë dhe ta shtyjë atë në qendër të vëmendjes në një përpjekje për t’i dhënë Zoom një kandidim për paratë e saj.

Në një mesazh të postuar në internet këtë javë. Google Meet ishte duke shtuar afërsisht tre milion përdorues të rinj çdo ditë. Disa prej tyre ka të ngjarë të kenë qenë përdorues të Zoom-it të shqetësuar për çështjet e publikuara të sigurisë dhe intimitetit.

Megjithëse duhet të theksohet se kompania pas Zoom ka punuar shumë për të përmirësuar shërbimin e saj.

Për të filluar me Takimin, gjithçka që ju nevojitet është një Llogari Google. E cila nëse nuk e keni një të tillë, mund të vendoset shumë shpejt me çdo adresë emaili ekzistues. Nëse keni një adresë Gmail.

Atëherë në ditët në vijim do të keni mundësi të përdorni Meet direkt brenda ndërfaqes së shërbimit të postës elektronike të Google. Për këshilla se si të filloni me Takimin, shikoni udhëzuesin e dobishëm të Trendeve Dixhitale.

Ne përgjigje të rëndësisë së ngritur së fundmi të takimeve video, zhvilluesit e Google janë duke punuar për të ndjekur me shpejtësi veçoritë e kërkuara zakonisht, të cilat tani janë duke u mbështetur te të gjithë që përdorin softuerin.

Cdokush mund të përdorë planifikimin dhe ndarjen e ekranit të Meet. Përmbledhjet në kohë reale dhe paraqitjet që përshtaten me preferencën tënde. Përfshirë një pamje me pllaka të zgjeruar – të gjitha të ndërtuara në infrastrukturën globale të sigurt, të besueshme të Google.

Google Meet dhe Zoom janë dy shërbime videokonferencuese që për shumicën e njerëzve mund ta kryejnë punën, megjithëse ka një numër shërbimesh të tjera që ia vlen të merren parasysh.

Postime te ngjashme