Samsung po punon për një Galaxy Z Tab të palosshëm

Samsung po punon për një Galaxy Z Tab të palosshëm

Ardhja e gjeneratës së ardhshme të kompjuterëve tabletë të Samsung nga seria Galaxy Tab S9 po afrohet ngadalë. Kompania koreano-jugore do të prezantojë një tabletë të palosshme në të njëjtën kohë.
Bëhet fjalë për modelin Galaxy Tab, i cili do të bëhet pjesëtar i pajisjeve të palosshme nga seria Z. Për fat të keq, aktualisht dihet shumë pak për këtë pajisje. Thashethemet e mëparshme që tregonin për palosjen e trefishtë mbeten të pakonfirmuara. Gjithashtu, dy mentesha do të rrisnin ndjeshëm kompleksitetin e dizajnit, kështu që disa janë të dyshimtë për këtë.

Skicat e një patente të paraqitur nga Samsung disa vite më parë tregojnë se si mund të duket tableti i ri. Skicat tregojnë mentesha që lejojnë që tableti të paloset përpara dhe mbrapa, në varësi të nevojave të përdoruesit.
Dihet se patentat nuk janë një garanci që pajisja do të shfaqet në treg. Ekziston gjithashtu fakti që një menteshë e vetme do të përfaqësonte një dizajn më të thjeshtë.
Samsung tashmë ka katër gjenerata të pajisjeve Z Fold kështu që një tablet i palosshëm me një varëse do të rriste në thelb madhësinë e pajisjes.
Analisti Ming-Chi Kuo pret që pajisja e parë e palosshme e Apple të jetë një iPad i palosshëm, jo një iPhone. Ai beson se kjo pajisje do të mbërrijë në treg në vitin 2024, kështu që Samsung ka një mundësi për të kaluar rivalin.

Postime te ngjashme