Apple krijon maska mbrojtëse

Në një kohë kur mbajtja e maskave mbrojtëse është pak a shumë e detyrueshme në të gjithë botën, Apple ka vendosur për një lëvizje disi të pazakontë.

Projektuesit nga Apple kanë vendosur të hartojnë një maskë mbrojtëse në stilin e gjigantit Cupertino. Siç mund ta shohim në kanalin YouTube Unboxing Therapy, Apple ka krijuar një maskë të veçantë mbrojtëse për punonjësit e saj që mund të lahet dhe të vishet disa herë në të njëjtën kohë.

Ne shohim që maskat janë “Projektuar nga Apple dhe të prodhuara në Kinë” dhe secila kuti përmban pesë maska ​​që mund të vishen për tetë orë para se të lahen. Rekomandohet të lani secilën maskë deri në pesë herë, para se ta zëvendësoni me një të re.

Paketa përfshin gjithashtu udhëzime për përdorimin dhe mirëmbajtjen e maskës, dhe punonjësit mund të gjejnë informacion shtesë në një faqe në internet të veçantë kushtuar tyre.

Postime te ngjashme