Një “haker” tregon se si të dallojmë kamerat e fshehura në një dhomë hoteli – dhe jo vetëm!

Një “haker” tregon se si të dallojmë kamerat e fshehura në një dhomë hoteli – dhe jo vetëm!

Bëhet fjalë për gjëra që shohim edhe në filma, por edhe në jetën reale: kamera të fshehura të vendosura që kapin të gjitha llojet e momenteve personale.

Por nëse keni menduar se ato mund të jenë “të fshehtë”, dikush ka menduar tua “zbulojë ato”.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për Marcus Hutchins, i cili ka publikuar një video në TikTok.

“Gjëja e parë që do të dëshironi të kërkoni janë pajisjet që janë të vendosura nga ajo pjesë ku ai/ajo do të donin t’ju shihnin”.

“Për shembull një alarm zjarri që është vendosur menjëherë mbi shtrat”.

“Këto kamera janë vërtet të vogla siç mund t’i shihni këtu, kështu që ato mund të fshihen në çdo gjë, madje edhe në një vrimë në mur”, shtoi Marcus.

Postime te ngjashme