Si pronari i Trick 3D dhe Holiday Inn përdori realitetin virtual për të hartuar një markë të re hoteliere?

Si pronari i Trick 3D dhe Holiday Inn përdori realitetin virtual? IHG ka qenë rreth e rrotull që nga vitet 1700, por shumica e njerëzve mund ta njohin kompaninë si pronar të markave të Holiday Inn dhe InterContinental Hotel. Eshtë një konglomerat i madh me më shumë se 16 marka hotelesh. Duke përfshirë këtu dhe tregun e testuar duke përdorur kufje të realitetit virtual.

Trick 3D, një studio vizualizimi 3D, ka punuar me IHG për të përdorur VR për të dizajnuar markat e hoteleve Avid Hotels dhe Atwell Suites për IHG. U bë një panel në Greenlight Insights conference për strategjinë VR / AR / XR në San Francisko. Ne folëm për mënyrën sesi ekipet krijuan së pari projektimin e hotelit të tyre në VR. Dhe se si është testuar ideja dhe vizualizuar brenda për të gjithë palët e interesuara.

Në fund të fundit, lëshimi i secilit hotel individual në një zinxhir mund të kushtonte 12 milion dollarë secili. Nëse nuk e doni modelin dhe zbuloni vetëm kur ndërtohet hoteli, kjo është një katastrofë. Por VR është një mënyrë për të marrë një ndjenjë për hotelin dhe për ta kuptuar atë në një mënyrë më prekëse, intime sesa mundeni përmes llojeve të tjera të vizualizimeve. Ishte një përdorim i papritur, magjepsës. Pati dhe kosto efektive të VR që mund të kursejë shumë para dhe të përshpejtojë procesin e dizenjimit të një hoteli nga 30% në 40%, tha Karwata.

Për të ndjekur historinë e TRICK 3D dhe IHG klikoni në linkun më poshtë:

 https://youtu.be/uwHjGX2IRX8

Postime te ngjashme